Saznajte o online programima u plesnoj školi Aruena

Aruena škola trbušnog plesa online program Vežbajte u vašem domu

Za sve dame koje nisu u mogućnosti da nam se priključe uživo na časovima u sali, nudimo i mogućnost posete našim online programima. Ukoliko ste početnik možete uzeti pristup videima sa naših radionica koncipiranih za početnike. Radionice su održane preko Zoom-a i videi su okačeni na YouTube (privatni linkovi), vi dobijate pristup linkovima i možete vežbati kad god vam to vremenski odgovara i sa koje god lokacije želite. Ukupno je održano dve radionice u trajanju od 2 sata na kojima je obuhvaćeno 5 meseci programa za početnike redovnih časova. Ideja je da dobijete paket za vežbanje koji je izuzetno bogat i intenzivan i onda da ponavljate gledanje videa i postepeno uvežbavate korake. Jedan video ima efekat kao pohađanje redovnih časova u periodu od skoro 3 meseca. Takođe, uz jedan video dobićete pristup i pratećim videima gde se vežbaju improvizacije uz muziku i mini koreografija. Naplata pristupa po videu iznosi 2000 dinara, prateći videi su besplatni.
Ukoliko ste na srednjem i naprednom nivou plesa, možete uzeti pristup Bellydance Soulful programu Vol. 1 koji se sastoji iz ukupno dve radionice, tj. iz dva videa u trajanju od po 2 sata. Na jednoj radionici je obrađena tehnika, markantne kombinacije kao i poze i položaj stopala Soulful stila. Na drugoj radionici je urađena koreografija sa obrađenim elementima sa prve radionice. Radionice su održane na engleskom jeziku. Naplata pristupa iznosi 25 evra po radionici. Više o Soulful stilu pogledajte na linku na vrhu stranice.
Takođe, možete naručiti koreografiju po želji samo za vas! Ukoliko imate poteškoća u smišljanju koreografije ili jednostavno želite drugačiju, inspirativnu i profesionalno osmišljenu koreografiju po svim parametrima samo za vas, možete nam se obratiti i poručiti koreografiju. Vi birate pesmu i plesni stil. Dobićete video sa svim detaljnim objašnjenjima i izbrojanim koracima bez muzike, video koreografije uz muziku i 2 sata časa da vam se koreografija ispredaje, ukoliko ste iz Beograda i radimo u sali, ili 2 sata online konsultacija i provere kako ste koreografiju naučili u cilju korekcije i razjašnjenja svih nejasnoća sa instruktorom. Naplata koreografije je po dogovoru u zavisnosti od dužine trajanja pesme kao i nivoa plesa koji želite.
Ukoliko pak želite rad jedan na jedan, bilo da ne stižete na redovne časove zbog obaveza, bilo da volite veću posvećenost instruktora vašem tempu i radu na vašem telu, bilo da želite profesionalno usavršavanj i pripreme za takmičenja, osećajte se slobodni da nam se obratite. Naši instruktori vam stoje na raspolaganju. Kontaktirajte nas za sve detalje, radujemo se saradnji sa vama.

Saznajte više

Kontakt

063 83 49 721 aruenaskolaplesa@gmail.com

Osećajte se slobodnim da nas kontaktirate, tu smo za sva vaša pitanja i nedoumice.

Kontaktirajte nas

Naši instruktori

Upoznajte se sa timom instruktora u školi orijentalnog trbušnog plesa Aruena

Aruena - instruktor trbušnog plesa
Inessa Šesterikov
Glavni instruktor i osnivač
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Maja Slavković
Pomoćni instruktor
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Hana Šuica
Instruktor na obuci
Aruena - instruktor trbušnog plesa
Bojana Bjegojević
Instruktor na obuci